Beranda Latar Cirebon

Latar Cirebon

Nusa Jawi Nalika Zaman Purba

Dening Nurdin M Noer TENG kitab Pustaka Rajya-Rajya i Bhumi Nusantara disebutaken awal paparan kisah kinten-kinten sejuta taun ingkang rumiyin nganti nem atus taun teng...

Nglurut Leluhur “Menusa Cerbon”

Déning NURDIN M. NOER SINTEN seleresé leluhur “wong Cerbon” ingkang saniki keceluk sareng sebutan “Menusa Cerbon.” Awit Nusa Jawa ngalami zaman “menusa separoh wanara” nganti...

Berita Lainnya